ΑΠΟΔΡΑΣΕΙΣ

Τα μονοπάτια στο βουνό των Σκάρων με το όμορφο δάσος της Βελανιδιάς, το φαράγγι της Μέλισσας στους Σφακιώτες, το φαράγγι στο Δημοσάρι, οι καταρράκτες του Νυδριού μέσα στο καταπράσινο και δροσερό τοπίο και το δάσος της Δάφνης στο Σύβρο, δημιουργούν αξεπέραστες συγκινήσεις σ’ αυτούς που θα επιχειρήσουν να περιπλανηθούν περπατώντας.
Κοντά στην πόλη της Λευκάδας, όμορφες διαδρομές που προσφέρονται για περίπατο είναι ο γύρος της λιμνοθάλασσας στο βόρειο τμήμα της, ο Ελαιώνας της πόλης, το Φρύνι και η Απόλπαινα, μέχρι το Μοναστήρι της Φανερωμένης. Οι πιο όμορφες περιπατητικές διαδρομές είναι από το χωριό Χορτάτα, στα Σταυρωτά (υψόμετρο 1.141μ) και το οροπέδιο Εγκλουβής.Ακόμα, το φαράγγι της Μέλισσας στους Σφακιώτες, το χωριό Χαραδιάτικα με τις πηγές και τα φαράγγια του, το φαράγγι στο Δημοσάρι με τους υπέροχους καταρράκτες, το δάσος της Δάφνης και οι πηγές της Κερασιάς στο Σύβρο είναι ιδανικά για mountainbike.
Η ιππασία είναι άλλο ένα σπορ που αξίζει να δοκιμάσετε στην Λευκάδα. Στην πεδιάδα της Βασιλικής αλλά και στον ελαιώνα της πόλης της Λευκάδας, υπάρχουν σχολές ιππασίας που αποτελούν βάσεις για αξέχαστες εξορμήσεις.

  La Casa Di Nonna
  Επίσκοπος Νικιάνας, Λευκάδα

  Greek Language English Language Italian Language French Language German Language

  (+30) 26450 72003
  Email: info@lacasadinonna.gr


  Facebook

  Scroll to top